KODĖL PIRKTI 900°C STEIKŲ GRILĮ

Otto grill

Iššūkis

Ar yra ką nors sunkiau iškepti namie, nei kepsnį, kuris šnypščia ir tirpsta burnoje, tokį kokį gaunate aukščiausios klasės steakhous’e?
Nesvarbu, kaip jį kepsite ar kaip kruopščiai ruošite mėsą, rezultatai niekada nebus tokie patys!

Otto grill

Sprendimas

Todėl sukūrėme „Otto“ 900°C kepsnių grilį.
Naudodami „Otto“ grilį galite kepti sultingus, minkštus ir aromatingus kepsnius savo kieme ar virtuvėje.  

Otto grill

John Tesar - "Knife Steakhouse Dallas" vyriausiasis virtuvės šefas: 

„Otto Grill yra neįtikėtinas. Nuo šiol bet kas gali pasigaminti steikhouse’o
kokybės kepsnį namuose, kelyje ar bet
kurioje kitoje vietoje“

"THE OTTO GRILL" REZULTATAI

Paslaptis - kaip pagaminti Steakhouse kokybės steiką namuose

Steakhouse’o greitis, Steakhouse’o karštis.
The Otto Grill turi 2 OverFire™ radiantinius degiklius kurie įkaista nuo 0 iki 900°C per mažiau nei 3 minutes. 
Įprastinės kepsninės įkaitinėja daug ilgiau ir kepa konvenciniu būdu, todėl maistas išsausėja. Dėl „Otto“ spindulinės technologijos infraraudonųjų spindulių bangos sklinda tiesiai į maistą, todėl kepsniai kepa aukštesnėje temperatūroje ir greičiau, o maistas neišdžiūsta.

Otto grill
Otto grill

Ekstremali temperatūra sukuria nuostabią drėgmę ir skonį saugančią kepsnių plutelę.

„Otto Steak Grill“ grilije iš abiejų pusių kepsnius apkepkite vos po dvi minutes iš kiekvienos pusės. Taip susidarys labai svarbi plutelė. Šis reiškinys vadinamas Maillard’o efektu, kuris, paprastai tariant, reiškia reakciją tarp mėsoje esančių aminorūgščių ir redukuojančiųjų cukrų, kurie, veikiami didelio karščio, išsilydo.

Kepimas kaitinant iš viršaus yra nuoseklus ir išvengiama užsiliepsnojimų.

Tradicinėje kepsninėje kepama iš apačios, todėl riebalai ir mėsos sultys laša į šilumos šaltinį. Dėl šių pliūpsnių keičiasi temperatūra, maistas apanglėja ir kepa netolygiai. „Otto Grill“ kepsninėje kepsniai kepami iš viršaus, todėl riebalai laša į apačioje esantį surinkimo indą.

Taip išvengiama nenumatytų liepsnų ir netolygaus kepimo. 

Otto grill
Otto grill

Du "OverFire™" degikliai, dvigubas valdymas

„Otto Steak Grill“ turi du „OverFire™“ spinduliuojančius degiklius, kuriuos galima reguliuoti nepriklausomai, o ne tik įjungti ir išjungti. Tai suteikia galimybę tiksliai reguliuoti temperatūrą abiejose pusėse.

Spinduliuojančios šilumos technologija leidžia naudoti atviro priekio dizainą

Stebėkite, kaip maistas kepa ant grotelių!
Dėl spindulinės šilumos technologijos „Otto Grill“ konstrukcija yra atvira, todėl turėsite puikią prieigą prie kepsnio.
Galite stebėti, kaip kepa jūsų steak’ai, kad bet kada būtumėte pasirengę juos nuimti nuo grotelių. Ilgainiui tapsite ekspertu, vizualiai žinančiu, kada jūsų kepsniai yra iškepę.

Otto grill
Otto grill

Reguliuokite grotelių aukštį ir užtikrinkite patikimumą

Kepant 900 laipsnių temperatūroje svarbu, kad grotelių aukštis būtų reguliuojamas be klaidų. „Otto“ reguliuojamų grotelių sistema „Smooth Move“ yra būtent tokia – patikima.

Naudojant „Clever Lever“, grotelių aukštis reguliuojamas nepaprastai sklandžiai ir saugiai dėl pasipriešinimo, kuris taip pat yra reguliuojamas.

Negana to, reguliavimo rankena, taip pat veikia kaip butelių atidarytuvas.

Ketaus grotelės išlaiko šilumą ir didžiausią "Porterhouse" kepsnį

Ketaus grotelės, skirtos „Otto Grill“, padeda išlaikyti šilumą, nereikalauja ypatingos priežiūros ir yra pakankamai didelės, kad būtų galima iškepti net didžiausius „Porterhouse“ kepsnius. Ketaus grotelės lengvai įkišamos ir tvirtai laikosi ant reguliuojamo „Otto“ kepsninės pakėlimo.

Otto grill
Otto grill

"Taip paprasta?!" Valymas

Tiesa ta, kad dėl „Otto“ „OverFire™“ konstrukcijos kepančios iš viršaus, dėl kurios lašantys riebalai nesukuria liepsnų, mažiau netvarkos, kurią reikia išvalyti.
Jei to nepakanka, visa viršutinė dalis lengvai nuimama pasukant du užraktus, todėl turėsite neprilygstamą prieigą prie valymo.

Apdovanojimus pelniusi Vokiška inžinerija. Premium 304 nerūdijantis plienas

Vokiškos inžinerijos sinonimas – elegantiškas, funkcionalus ir neprilygstamai našus „The Otto Grill“. 

2018 m. „Otto Grill“ teko garbė laimėti prestižinį Vokietijos dizaino apdovanojimą! Pagamintas iš 304 nerūdijančiojo plieno, „Otto Grill“ sukurtas taip, kad tarnautų ilgai, būtų našesnis ir puikiai atrodytų..

Otto grill

REKOMENDUOJAMAS PROFESIONALŲ

Otto grill

Jim Johnson “ BBQ Karalius” yra gyva BBQ legenda.
Per 28 metų karjerą profesionaliuose BBQ varžybose Jim Johnson pelnė 78 Čempiono titulus.
Baigęs karjerą jis keliauja po pasauly ir dalinasi savo BBQ patirtimi bei patarimais.

Jim’as apie Otto Grill:

„Jeigu nori iškepti skanesnį steik’ą nei tavo kaimynas – privalai turėti Otto Grill“.
„Otto Grill yra rimtas reikalas. Preciziškai pagamintas, sumanus dizainas, kokybiškos dalys. Tai tikrai yra aukščiausios kokybės steik’ų gaminimo grill’is, kurį dar galima panaudoti ir kaip picų kepimo krosnį.“

Otto grill

"The Otto Grill - paprasčiausiai yra geriausias sukurtas steikų grilis.
Rimtai: 95% steikhous'ų nepasiekia tokių rezultatų.
Esu sužavėtas !"

Thorsten Brandenburg

BBQPit 2017 metų BBQ Pasaulio Čempionas

Otto grill

MŪSŲ

GARANTIJA

 

„Otto“ visoms dalims suteikia 2 metų garantiją. O jei jūsų „Otto Grill“ neiškeps steik’ų, kurie prilygsta kepsniams, kuriuos gaunate gerame kepsnių restorane, mes grilį iš jūsų atpirksime be jokių klausimų.